Zimnica Seosko blago priprema se na prirodan način uz korišćenje najkvalitetnih sastojaka iz različitih krajeva Srbije. Zimnica je jako važna, zato što nam obezbeđuje kvalitetnu ishranu tokom zime, kada nam je naročito potreban jak imunitet. Kada je naša ishrana u skladu sa  smenom godišnjih doba, podnebljem u kojem živimo, poznatog porekla i kvaliteta, onda znamo da se hranimo i živimo zdravo.
Zimnica koju su pripremale naše bake je zato zaista bila pravo blago jednog domaćinstva. Dobra vest za vas je to, da vam je danas u gradskim uslovima seosko blago dostupno na jednostavan način. Mi danas menjamo vašu baku i pravimo kvalitetnu zimnicu za vas i vašu porodicu. Na taj način i čuvamo tradiciju, koja ne sme da se zaboravi.
Naša kurirska služba dostavlja vam seosko blago do vaših vrata. Ostanite zdravi i jaki uz našu slatku i slanu zimnicu. Poručite online naše kisele krastavce, cveklu, papriku, pečenu ljutu sa belim lukom, ajvar više vrsta, mešanu salatu, turšiju, somborku, feferone, razne džemove, slatka, kompote od raznog voća, sirupe, sokove…
Dok uživate u našoj domaćoj zimnici, ne zaboravite da ste time i vi postali deo zajednice koja čuva tradiciju i prave vrednosti.

Prikaz 1–12 od 116 rezultata

Ajvar od pečene paprike 370g

590,00 рсд
Dodaj u korpu